Eten

Ontbijtmand in de ochtend en pizza bakken boven het kampvuur

Lekker buiten eten In het Wijland! Als logee kun je jezelf nog meer laten verwennen door een ontbijtje of een Doe-het-zelf-Pizza tafel te reserveren.

Ontbijt (€ 10,00 / € 7,50 tot 12 jaar p.p.)
Reserveer een ontbijt en wij zorgen dat er bij aankomst In het Wijland een goed gevulde ontbijtmand voor jullie klaar staat in de keukentipi, die jullie de volgende ochtend op ieder gewenst tijdstip kunnen aanbreken.

Doe-het-zelf Pizza tafel (mogelijk vanaf 6 personen: € 15,50 p.p. In de zomervakantie wekelijks met alle gasten die willen)
Een grote tafel met daarop vers deeg en veel veel verschillende toppings staat voor jullie klaar. Doe het lekker zelf! Beleg je pizza’s met het welbekende, of maak het iets spannender. Boven het kampvuur hangt een groot rooster, neem een zit en wacht al starend in het vuur tot je pizza klaar is.

Zalm proeven bij Jeen (kosten in overleg)                                                               Op ambachtelijke wijze rookt Jeen, eigenaar van Landgoed Doornik, heerlijke zalm! Deze zalm levert hij aan restaurants en particulieren maar ook voor gasten In het Wijland maakt Jeen met liefde iets klaar. ’s Avonds bij het kampvuur een wijntje met stokbroodjes zalm? Of aan het einde van je verblijf een mooie moot mee voor thuis? Klop gerust bij hem aan.

Zijn er specifieke (dieet)wensen?Geef dit tijdig door, dan passen we ons graag aan.