Over ons

Ik ben Ellen, trotse eigenaar van In het Wijland. In het midden van Noord-Brabant groeide ik op en had alle ruimte om buiten te spelen op en rond de boerderij. Met mijn ouders ging ik nooit op vakantie, daar was geen tijd voor. Wel was ik het liefste buiten aan het paardrijden, voetballen of in de schuur aan de knutsel met gereedschap. Vorig jaar zijn we plannen gaan maken om te starten met een eigen toko.

Met als verrassende resultaat de overname van deze mobiele camping, het concept van Marleen van den Elsen, dat ik graag in de lucht wil houden! Marleen schreef:

In Nederland zijn tal van mooie plekjes. Er zijn zoveel goed gelegen weilanden, aan het water of bij een bos. Het zou te gek zijn om mensen de kans te geven daar eens te verblijven, in plaats van op een aangelegde camping…Het idee was daar: ik begin een eigen mobiele kampeerplek! Met veel hulp van lieve vrienden en familie die helpen koken, sjouwen en bouwen.

En nu, vanaf 4 januari 2016, neem ik het stokje van Marleen over. Na een aantal jaren van werken in de jeugdzorg, het geven van trainingen en begeleidingen aan verschillende doelgroepen, laat ik dat los. Ik waag deze sprong en neem een duik… in het weiland!… en ga weer buiten spelen. Klaar staan voor de grote en kleine mensen om ze te laten genieten. Op een plek waar ik me kan uitleven met al mijn ideeën en creatief kan vormgeven. Daarnaast zal er genoeg te klussen zijn en kan ik de bouwvakker worden die ik altijd al wilde zijn!!

In het Wijland wil ik mijn gasten tijdelijk van tablet en tv losrukken. Ze samenbrengen rond een vuurtje, waar eenvoud en aandacht voor elkaar regeren. De mens van nu wil alles, en het liefst nog vandaag. Deze luxe is heerlijk maar doet ons ook soms vergeten waar het echt om draait in het leven. Ik zeg; neem de tijd om je af en toe terug te trekken. In het Wijland bijvoorbeeld, met elkaar, zonder agenda. Want buiten spelen… dat zouden meer mensen moeten doen! ’s Morgens genieten van de wakker wordende natuur, de vogels horen fluiten, de bloemen, lekker liggen in de wei, de kinderen al rondhuppelend, picknicken en vooral aandacht schenken aan je eigen vakantietempo.

In het Wijland ga ik… voor altijd! op vakantie.

 

Ik ben Rolf, de blije bewonderaar van In het Wijland. In het dagelijks leven werk ik voor duurzame energie, maar in het weekend loop je grote kans mij in het Wijland tegen het lijf te lopen. Mocht je je hierop willen voorbereiden, kijk maar op de foto hieronder hoe ik er uit zie. Samen met Ellen zorg ik ervoor dat de camping goed loopt, dat jij het naar je zin hebt als je bij ons komt uitwaaien en dat het je aan niets ontbreekt. En aan mijn enthousiasme voor deze mooie plek zal het zeker niet ontbreken. Kom gewoon maar eens kijken!

IHW_overOns