Slapen

Bijzonder overnachten in een tipi, pipowagen of caravan in stijl

Logeer je In het Wijland dan slaap je in een originele Indiaanse tipi, een sfeervol pipowagentje of een gepimpte oldtimer caravan. Het zijn de kleine dingen die het doen en wij denken te weten waar ‘m dat in zit. In het Wijland voelt als een knusse huiskamer. Lekker in de buitenlucht en zonder tv en wifi welteverstaan. Gewoon ouderwets samen zijn. Met aandacht. Neem plaats in een gemakkelijke stoel bij het kampvuur, geef je over en laat ons je pantoffels brengen!

Pipowagen
De Pipowagen is klein maar fijn. Perfect voor een romantisch verblijf voor twee. Het bed staat klaar met dekbedden, dekens en kussens. Bedlinnen graag zelf meenemen of te reserveren voor 6,00 p.p. Ruimte voor een eettafel binnen is er niet, maar dat maakt het zitje op eigen terras met afdak en vuurkorf meer dan goed. Er zijn kaarsen als verlichting.

4-persoons tipi
tipi 4 persoonsKamperen, maar dan anders. Net iets luxer en geen gesleep met de halve huisraad! De tipi’s (3 stuks) zijn ingericht voor een gezelschap van vier, met een houten vloer, een tweepersoonsbed en twee éénpersoonsbedden compleet met dekbedden, dekens en kussens. Bedlinnen te reserveren tegen 6,00 p.p. of zelf meebrengen kan ook. De kaarsen zorgen voor een sfeervolle verlichting.

5-persoons tipi
De 5-persoons tipi (de enige In het Wijland) is ingericht zoals hierboven bij de 4-persoons tipi staat omschreven. Hier staat wel nog een extra eenpersoonsbed in.

ONTsleurhut     
Een Constructam caravan uit 1969, verbouwd tot een fijn kleurig verblijf voor twee, om even helemaal te ‘ontsleuren’. Met een zitje buiten én binnen, dat eventueel om te bouwen is tot kinderbedje. Ook in de caravan heb je kaarslicht.

Extra personen?
Bestaat je familie of groep vrienden uit meer personen? Overleg met ons wat zich het beste leent. Het is ook mogelijk om het hele kamp als groepsaccommodatie te huren, of eventueel extra bedden of eigen tentjes of andere kampeermiddelen te plaatsen.

Keuken-tipi
De gezamenlijke keuken-tipi beschikt over een eenvoudige uitzet bestaande uit een 6-pits gasfornuis, twee koelkasten, koffiezetter, keukenlinnen, pannen, servies en het nodige keukengerei. Zowel in de keuken-tipi als buiten is ook de mogelijkheid op vuur te koken. Er zijn meerdere driepoten met roosters en een Dutch oven.
Met slecht weer of in de vroege frisse ochtend kun je ook in de keuken-tipi ontbijten. Alleen de keuken-tipi en de toiletwagen (zie sanitair) beschikken over stroom.

Douchen met uitzichtbuitendouche

Douchen In het Wijland is een belevenis an sich. Onze charmante, warme buitendouche, biedt uitzicht over het weiland, zonder dat anderen jou zien.

Om op te warmen
Bij kamperen hoort geen verwarming en zo min mogelijk elektriciteit vinden wij. Bang dat je het koud krijgt? Neem je lievelingstrui mee! Wij zorgen voor kaarsen, olielampjes, extra dekens en kruiken. Ook het kampvuur is all yours…of kruip rond het vuurtje in de keuken. Oh, en vergeet onze hottub niet te reserveren!

Lijkt het je leuk om In het Wijland te overnachten, maar heb je zelf een tent, caravan of camper? Je bent van harte welkom!