In 2013

In het Wijland bij Harrie en Mieke

2013. De geboorte van In het Wijland en daarmee het ultieme uitprobeer-jaar! En dat in het weiland van Harrie en Mieke in het Brabantse Erp met twee tipi’s en een pipowagentje. Een rustige plek tussen de boerderijen met uitzicht op het bos. En verder niets. Dankzij de stilte, ruimte en de eenvoud verlieten praktisch alle gasten uitgerust en enthousiast het weiland én meldden daarbij komend jaar weer te willen…
Wat fijn dat zoveel enthousiaste mensen voor een weekend weg of vakantie In het Wijland hebben gekozen. Op naar nog meer mooie seizoenen!

Een kijkje in het gastenboek van 2013

Bedankt voor deze bijzondere ervaring! In een heerlijk warm bad onder de sterrenhemel. Helemaal super! Heerlijk ontbijt, knapperend vuurtje, wijntje, hapje, fluitende vogels… we hebben genoten!
Tjerk en Annemarie uit Delfgauw

Iedere keer keek ik op de site en nu was het dan eindelijk zo ver! We hadden prachtig weer, een fijne tipi en het toetje was de hottub. We hebben zo genoten, dat het zó fijn was hadden we niet gedacht! Wij komen graag terug.
Stef, Monique en Floortje

Dit is de meest originele camping die we tot nu toe bezocht hebben! De buitendouche, de hottub, tipi’s.. een perfect plaatje! Dankjewel voor je gastvrijheid, het is hier genieten!
Eveline en Marijke uit Vrasene (België)

Toppunt van ‘er eventjes helemaal uit’ (nog nooit gehoord dat ik zo’n leuk cadeau heb gegeven) Wij gaan reclame voor je maken, dit moet je meegemaakt hebben!
Merein en Margit uit Arnhem

Wat een ontzettend leuke plek! Heerlijk verjaardagsweekend gehad met een heerlijke hottub, een goed verzorgd ontbijt en pizza’s. Erg ontspannen hier met twee kleine kinderen!
Remy, Arwen, Nanja en Vicky uit Utrecht

Yes, wij hebben de primeur! Wij hebben het 10 dagen ‘vol gehouden’ In het Wijland en het was heerlijk!
Jetse, Ydwine en Tijmen uit Goutum

Een kijkje in het fotoboek van 2013